Mobil

Utbildning i Strategisk användning av bevisning (SUE) för Skattebrottsenheten i Holland

utbildning i strategisk användning av bevisning (SUE) för skattebrottsenheten FIOD i Holland - Giron Consult ab

I slutet av november genomförde Royne Nilsson en mycket lyckad tre-dagars utbildning i strategisk användning av bevisning (Strategic Use of Evidens -SUE) för skattebrottsenheten FIOD i Holland. När det blev känt i Holland att Royne skulle föreläsa hos FIOD, tog flera andra enheter i Holland kontakt och begärde möte. Med på mötet var bland andra personal från militärpolisen i Holland, internutredare inom polisen i Holland och personal från Polisakademien i Apeldoorn. Det blev ett givande möte med goda chanser till fler jobb i Holland framöver. 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln