Giron Consult Mobil 2

Våra utbildningar

Vår gedigna erfarenhet och breda kompetens ger oss möjlighet att erbjuda dig som uppdragsgivare utbildningar riktade för ert behov. Vi är också stolta att kunna erbjuda rollspel med professionella skådespelare i våra utbildningar. Rollspelen ger deltagarna möjlighet att öva kunskaperna i praktiken, som om allt var på riktigt. Den efterföljande analysen ger utrymme för reflektion och diskussion och utgör en viktig del i läroprocessen. 

Intervjuteknik och Samtalsmetodik

När information har avgörande betydelse. Hur håller man en inledande intervju vid en händelse för att få så detaljrik och korrekt information så möjligt? Vad stärker och vad försvagar bevisning, och vad krävs för att skapa bästa förutsättningar vid en eventuell kommande rättsprocess och vid bevisvärdering i domstol?
Läs mer & boka >>

Förhörsteknik och förhörslära

Förhörslära handlar om att söka sanningen om något som hänt bakåt i tiden på en annan plats. Förhöret kräver förberedelse och planering. Vi måste veta vilka frågor vi vill ha svar på. Det krävs också att vi ställer frågor på ett sådant sätt att svaren får ett värde. Vad krävs för att skapa bästa förutsättningar vid en eventuell kommande rättsprocess och vid bevis-värdering i domstol?
Läs mer & boka >>

Kontakta oss så berättar vi mer!