Giron Consult Mobil 2

Två dagars utbildning i intervjuteknik i Helsingborg för utredare inom försäkringsbolag och hyreslägenhets-branschen  

Den 5 och 6 september genomförde Royne Nilsson och Susanne Brycke en två dagars utbildning i intervjuteknik för utredare på länsförsäkringar och utredare inom branschen för uthyrning av hyresbostäder.


Deltagarna fick en gedigen utbildning som innefattade bl.a kognition, bedömningar och beslutsfattande, kommunikation, kultur och kommunikationsstörningar. Utbildningen innefattade även samtalsmetodik, personlighetspsykologi, och förhörsteknik med bl.a lögnens psykologi, strategisk användning av bevisning (SUE), utredningsmetodik och bevisvärdering.

Utbildning i intervjuteknik för utredare på försäkringsbolag och hyreslägenhetsbranschen  - Giron Consult
Utbildning i intervjuteknik för utredare på försäkringsbolag och  hyreslägenhetsbranschen  - Giron Consult