Giron Consult Mobil 2

Nyheter

2020

Frå augusti till november 2020 arbetade Alf Brycke med arbetsledning och samverkan på ett garantiuppdrag vid E20 påfarten Skulltorpsmotet utanför Göteborg för SERNEKE.

Läs hela inlägget »
Produktionsstöd och grupputveckling i produktion för SERNEKE - Giron Consult

På länsväg 115, mitt i kärnan av Båstad, ska en korsning förvandlas till rondell med tillhörande gång- och cykelbanor. Alf Brycke från Giron Consult är med som produktionsstöd och arbetar även med grupputveckling.

"När tiden är knapp är det än viktigare att alla i projektet lyfter varandra för att alla ska kunna utföra ett bra jobb. Det spelar ingen roll hur duktiga var och en av oss är, om vi inte är bra på att samarbeta och lyfta varandra. Det är när vi upplever oss trygga i en grupp som vi presterar på topp", säger Alf.

Läs hela inlägget »

Välkommen till en två-dagars utbildning för entreprenörer, beställare och projektering med problemställningar från ledningsägare och kommun. 

Utbildningen kommer att genomföras i form av grupparbete, i mindre grupper, där deltagarna från de olika verksamheterna ingår. Grupperna arbetar med ett verklighetstroget scenario och får lösa problemställningar som kan uppstå i samband med ett anläggningsprojekt. Även kommunikation, stresshantering och arbetsmiljölagstiftning kommer att ingå under genomförandets gång, där den röda tråden är våra attityder, medveten kunskap och stafettlopps-tänk. I den efterföljande analysen bistår kursledare och konsulter inom sina respektive områden med kunskaper och erfarenheter. 

Syftet med utbildningen är att starta en process, där alla olika verksamheter i ett projekt samverkar med förtroende, frågor och förståelse. Målet med utbildningen är att alla ska förstå att det sparar tid, pengar och skapar en god arbetsmiljö när vi hjälper varandra att utvecklas i våra roller och uppgifter. Detta blir ett självklart sätt för att driva hållbara och lönsamma projekt.

Kursledare: Alf Brycke
Medverkande konsulter: Marit Lundqvist (miljölagstiftning och stresshantering). Susanne Brycke (kommunikation och attityder)

Plats: Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg

Information och anmälan: Alf Brycke tfn 0708-22 61 60 alf.brycke@gironconsult.se eller Susanne Brycke tfn 0708-29 99 15 susanne.brycke@gironconsult.se

Kursen flyttas fram till hösten 2020. Vi återkommer med datum.
 

Läs hela inlägget »

Kontakta oss så berättar vi mer!